Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Over ons

Welkom op de site van Rietman Assurantiën.

Kantoorpand Rietman AdviesOns kantoor geeft al meer dan 23 jaar onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken voor zowel particuliere- als zakelijke relaties. Als u op zoek bent naar goede service en deskundigheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer.

Doordat wij geheel onafhankelijk zijn, hebben wij alle vrijheid om op het gebied van verzekeringen en hypotheken te kiezen voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Wij zullen ook altijd kijken welke verzekeringen of hypotheek het beste bij u en uw financiële situatie past. Ook in geval van schade komen wij op voor uw belangen.

Wij behandelen de schade voor u en onderhouden daarbij de contacten met de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en tegenpartij. Wij zorgen ervoor dat de schade vlot en adequaat word afgehandeld.

U ziet het. Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken.

Informatie over onze diensten kunt u terugvinden in onze dienstenwijzer. Rietman Assurantiën voldoet geheel aan de eisen zoals gesteld door de Autoriteit Financiele Markten.

Indien u meer informatie wenst over uw privé- of bedrijfsverzekeringen, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. Mocht u desondanks klachten hebben over onze dienstverlening, dan kunt u zich rechtstreeks wenden tot het Kifid, het klachteninstituut waarbij wij zijn aangesloten.

Natuurlijk komen wij in eerste instantie graag met u tot een oplossing!Bereken direct uw premie

Klantenservice

Digitale polismap

Beheer eenvoudig uw polissen online.
Inloggen

Aangesloten bij