Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Sparen


Ook spaarrekeningen kunt u via ons openen. Of het nu gaat om spaargeld waar u altijd over wilt kunnen beschikken of spaargeld dat u voor langere tijd wilt vastzetten voor een hogere rente. Wij hebben voor al deze wensen een oplossing. Hieronder treft u de 3 mogelijkheden aan. U kunt de rekeningen direct openen.

BasisSpaarRekening:
De Basis Spaarrekening is een spaarrekening met een aantrekkelijke variabele rente. U kunt uw geld opnemen wanneer u maar wilt. Zonder kosten. U hoeft geen minimumbedrag te sparen. U spaart zoals u dat wilt. Zo kunt u de Basis Spaarrekening altijd aan uw persoonlijke situatie aanpassen.

- Altijd direct opneembaar
- Geen minimumbedrag
- Onbeperkte looptijd
- Variabele rente
- Minimumleeftijd rekeninghouder 18 jaar

Meer informatie en openen rekening.


Groeirente SpaarRekening
Soms bent u blij als er ergens nog een leuke reserve is. Bijvoorbeeld als de wasmachine kapot gaat net nadat u een nieuw bankstel heeft gekocht. Misschien heeft u eigenlijk ook een nieuwe auto nodig en is een nieuwe koelkast ook niet verkeerd. Voor dit soort situaties is de BLG Groeirente Spaarrekening bedoeld. Met de Groeirente Spaarrekening bouwt u een buffer op voor belangrijke aankopen of leuke extra’s.

- Vaste rente die ieder jaar stijgt
- Altijd geld opnemen zonder kosten

Meer informatie en openen rekening.


Vaste Rente SpaarRekening
Heeft u kostbare plannen voor de toekomst? Misschien plant u een verbouwing of wilt u gaan samenwonen? Misschien wilt u sparen voor een vakantiehuisje ergens op een prachtige plek? Met BLG Vaste Rente Spaarrekening kunnen deze plannen sneller dichterbij komen. U zet uw spaargeld een langere periode vast tegen een aantrekkelijke vaste rente. Om te sparen voor een woondoel op de langere termijn.

- Vaste rente
- U kiest zelf de looptijd (1 tot en met 10 jaar)

Meer informatie en openen rekening.


Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Kies andere verzekering

Klantenservice