Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Bereken online de premie voor uw woonpakketverzekering


Uw kostbaarste bezit goed verzekerd!

Met een woonpakketverzekering, verzekert u uw woonhuis en de daarbij behorende onroerende zaken tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm en inbraak. Tevens bent u met de woonpakketverzekering beschermd tegen schade aan inboedel en is uw aansprakelijkheid gedekt.

Hoogte van de premie
Onder andere is de herbouwwaarde van uw huis bepalend voor de hoogte van de premie. Het vaststellen van de herbouwwaarde is werk voor een specialist. Aangezien het inschakelen van en specialist relatief hoge kosten met zich meebrengt, bieden verzekeraars voor particulieren bijna altijd de mogelijkheid het verzekerde bedrag met een een herbouwwaardemeter vast te stellen. Wanneer van een dergelijke herbouwwaardemeter gebruik wordt gemaakt, bent u nooit onderverzekerd.

Download hier de herbouwwaardemeter »
Download de uitleg over de herbouwwaardemeter »

Klik hier voor de woonpakketverzekering van Klaverblad

Wanneer u vragen heeft, neem direct contact met ons op.

Wilt u een woonpakketverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Mocht u via onze site direct een financieel product afsluiten, bedenkt u dan, dat er in dat geval van zo'n advies géén sprake is.

Bereken online hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringspremieKies andere verzekering

Klantenservice