Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0573-256038
  • info@rietman-advies.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  0573-256038

Welkom op de site van Rietman Assurantiën.

Ons kantoor geeft al meer dan 30 jaar onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken voor zowel particuliere- als zakelijke relaties. Als u op zoek bent naar goede service en deskundigheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer.

Doordat wij geheel onafhankelijk zijn, hebben wij alle vrijheid om op het gebied van verzekeringen en hypotheken te kiezen voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Wij zullen ook altijd kijken welke verzekeringen of hypotheek het beste bij u en uw financiële situatie past. Ook in geval van schade komen wij op voor uw belangen.

Wij behandelen de schade voor u en onderhouden daarbij de contacten met de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en tegenpartij. Wij zorgen ervoor dat de schade vlot en adequaat word afgehandeld.

U ziet het. Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken.

Informatie over onze diensten kunt u terugvinden in onze dienstenwijzer. Rietman Assurantiën voldoet geheel aan de eisen zoals gesteld door de Autoriteit Financiele Markten.

Indien u meer informatie wenst over uw privé- of bedrijfsverzekeringen, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. Mocht u desondanks klachten hebben over onze dienstverlening, dan kunt u zich rechtstreeks wenden tot het Kifid, het klachteninstituut waarbij wij zijn aangesloten.

Natuurlijk komen wij in eerste instantie graag met u tot een oplossing!